• Thumbnail

  Απώλεια Βάρους

  Πολλές φορές καταφεύγουμε σε αντίξοες δίαιτες χωρίς επιθυμητά αποτελέσματα.

  Τα περισσότερα προγράμματα στοχεύουν στην γρήγορη απώλεια βάρους χωρίς όμως να αποτελούν μόνιμη λύση και συχνά σε βάθος χρόνου επιστρέφουμε στα ίδια αρχικά κιλά.

  Η ελάττωση βάρους πρέπει να γίνει σταδιακά και μέσα από ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικό και συγκεκριμένο για κάθε άτομο-οργανισμό ξεχωριστά.
  Το σωστό βάρος εκτός από ένα όμορφο σώμα μας προσφέρει και Υγεία και Ευεξία.

  Στην Fitness Week έχουμε ένα πρόγραμμα διατροφής ειδικό για εσάς.

 • Thumbnail

  Προβλήματα Υγείας

  Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής έχουν επηρεάσει πολύ τον τρόπο με τον οποίο τρεφόμαστε.

  Οι συνήθειες μας έχουν αλλάξει την διατροφή μας και έχει μειωθεί δραματικά η κατανάλωση φρούτων, λαχανικών, ψαριών  ενώ αντίθετα έχει αυξηθεί κατά πολύ η κατανάλωση κόκκινου κρέατος, τυριών, ζωικού λίπους, junk food όλες αυτές οι αλλαγές έχουν επιπτώσεις στον οργανισμό μας, στο ανοσοποιητικό σύστημα και στην εμφάνιση ασθενειών.

  Στην FitnessWeek μπορούμε μαζί να αντιμετωπίσουμε προβλήματα όπως:

  •Παχυσαρκίας

  •Διαβήτη

  •Χοληστερίνης

  •Υπέρτασης

  •Οστεοπόρωσης

  •Τροφικών αλλεργιών

  •Γαστρεντερικών διαταραχών

 • Thumbnail

  Αθλητές

  Οι υψηλές επιδόσεις για έναν αθλητή απαιτούν πέρα από την συχνή προπόνηση και σωστή διατροφή. Ο οργανισμός ενός αθλητή χρειάζεται πλούσιες και θρεπτικές τροφές για να μπορεί να διατηρεί την παραγωγή ενέργειας σε υψηλά επίπεδα. Ανάλογα το άθλημα και το επίπεδο κάθε  αθλητή αλλάζει και η διατροφή του. Στην FitnessWeek θα σας παρέχουμε ένα πρόγραμμα διατροφής πλούσιο σε υδατάνθρακες και όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε με σωστά κατανεμημένα γεύματα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προπονήσεις κάθε αθλητή.

 • Thumbnail

  Εγκυμονούσες

  Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης το σώμα σας αλλάζει για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στην σωστή ανάπτυξη του εμβρύου. Η διατροφή σας αντίστοιχα θα πρέπει να αλλάξει και να γίνει πιο πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο, σίδηρο, φολικό οξύ, πρωτεΐνες για την σωστή και υγιή ανάπτυξη του εμβρύου, αλλά και τις απαιτητικές συνθήκες στην διάρκεια της εγκυμοσύνης ώστε να κρατήσουν το οργανισμό σας υγιή και δυνατό. Στην FitnessWeek θα σας παρέχουμε μια πλήρης και θρεπτική διατροφή. Ακόμα και αν αποφασίσετε να θηλάσετε η διατροφή σας θα πρέπει να αλλάξει ανάλογα με τις νέες απαιτήσεις, να είναι πλούσια με θρεπτικά συστατικά όπως μέταλλα, ασβέστιο, βιταμίνες.

  Η περίοδος αυτή της ζωής σας είναι γεμάτη άγχος,  πολλές φορές οι περισσότερες γυναίκες βιάζονται να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης καταφεύγοντας σε ανώδυνες και γρήγορες δίαιτες χωρίς όμως αποτελέσματα. Στην FitnessWeek θα σας παρέχουμε συμβουλές και την ανάλογη διατροφή για να μπορέσετε να χάσετε εύκολα και σταδιακά τα κιλά τις εγκυμοσύνης και να επανέλθετε στα αρχικά σας κιλά.

 • Thumbnail

  Άτομα τρίτης ηλικίας

  Άτομα μεγαλύτερης ηλικίας έχουν την τάση να τρέφονται λιγότερο φοβούμενοι τα παραπανίσια κιλά. Αυτό έχει σαν συνέπεια να προσλαμβάνουν λιγότερα θρεπτικά συστατικά. Στην FitnessWeek θα σας παρέχουμε ένα ειδικό πρόγραμμα διατροφής ώστε να έχει όλες τις τροφές που οι θρεπτικές τους ουσίες μπορούν να αφομοιωθούν από τον οργανισμό ενός μεγάλου σε ηλικία ατόμου.

 • Thumbnail

  Συμπληρώματα διατροφής

  Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό γνώμονα την υγεία των αθλητών, όλα τα συμπληρώματα διατροφής που σας παρέχουμε στην FitnessWeek είναι ελεγμένα και εγκεκριμένα, επίσης χρησιμοποιούν τα πλέον φυσικά συστατικά.

 • Thumbnail

  Αναλυτής σύστασης σώματος

  Αποτελεί μία σύγχρονη, μη επεμβατική μέθοδο καθορισμού του σωματικού λίπους (ολικού και σπλαχνικού), της μυϊκής μάζας, των συνολικών υγρών καθώς και της οστικής μάζας και της μεταβολικής ηλικίας. Η μέτρηση γίνεται με την μέθοδο της βιοηλεκτρικής αγωγιμότητας (ΒΙΑ) που βασίζεται στο γεγονός ότι οι ιστοί του σώματος άγουν το ηλεκτρικό ρεύμα. Η ανάλυση αυτή βοηθάει στην καλύτερη κατανόηση της επίδρασης του προγράμματος διατροφής έτσι ώστε να οδηγηθούμε στην επίτευξη του τελικού στόχου.

 • Thumbnail

  Μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού - BMR

  O βασικός μεταβολικός ρυθμός ηρεμίας αντιπροσωπεύει τις θερμίδες που καταναλώνει ο οργανισμός για να επιτελέσει ποικίλες ζωτικές λειτουργίες όπως η αναπνοή, η εγκεφαλική λειτουργία και ο καρδιακός ρυθμός. Επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως είναι η σύσταση σώματος (λιπώδης- μυϊκός ιστός), η ηλικία και το φύλο. Ο προσδιορισμός του μέσω εργοσπιρόμετρου (έμμεση θερμιδομετρία) καθορίζει τον μεταβολικό ρυθμό μέσω του υπολογισμού του καταναλισκόμενου οξυγόνου και αποτελεί έναν από τους πιο σύγχρονους και ακριβείς υπολογισμούς του BMR.