Κοινοποίηση:

Αποτοξινώστε τον οργανισμό σας εύκολα & γρήγορα

Ξεκινήστε τη μέρα σας χωρίς να παραλείπετε το πρωινό σας γεύμα και με αυτό τον τρόπο ενισχύστε τον μεταβολισμό σας. Επιλέξτε υπερτροφές όπως goji berries, υποφαές, guarana και maca (υλικό που ταιριάζει τέλεια ακόμη και στη σαλάτα σας) και προσθέστε τα σε γιαούρτι με λίγο μέλι για ευεξία και πληρότητα.

Μικρογραφία

Μην ξεχνάτε να καταναλώνετε φρούτα κατά τη διάρκεια της ημέρας και μεταξύ των γευμάτων έτσι ώστε να ενυδατώνεστε και να αυξάνετε την ευεξία σας. Συνοδέψτε τα κυρίως γεύματα με σαλάτα οπλίζοντας τον οργανισμό σας με αντιοξειδωτικά. Προσθέστε λίγους ξηρούς καρπούς μέσα στην ημέρα ενισχύοντας τον οργανισμό σας με ενέργεια. Αποφύγετε τα λιπαρά γεύματα τα οποία επιβαρύνουν τον οργανισμό σας και αντικαταστήστε τα με γεύματα πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Η σωστή διατροφή δεν μεταφράζεται σε στερητική διατροφή, αλλά σε τρόπο ζωής.

Παρακάτω σας παραθέτουμε μια γρήγορη συνταγή ενός ροφήματος το οποίο θα σας βοηθήσει στην γρήγορη αποτοξίνωση του οργανισμού σας και την απογείωση της ευεξίας σας:

Προσθέστε σε ένα μπλέντερ:

  • 2 φλιτζάνια ανανά,
  • 1 μικρό ματσάκι δυόσμο,
  • 1 kg μάκα (σκόνη από τη ρίζα),
  • ½ kg μέλι και 1 κ.σ goji berries.

Αναμιγνύετε και καλή σας απόλαυση!